Linkjes

Hier vindt u informatie over vergoedingen en andere links.

Onze partners

Tandarts praktijk Rendering
In de praktijk van tandarts G.Rendering word u op vriendelijke wijze geholpen. De praktijk is uiterst modern en beschikt over de laatste apparatuur. Door de rustige werkwijze is de praktijk zeer geliefd bij angst patiënten. Nieuwe patiënten zijn welkom.

Mondhygiëne Praktijk Tubbergen
In deze vriendelijke en professionele praktijk werken gediplomeerde mondhygiënisten met jarenlange ervaring. Zonder verwijzing van tandarts vrij toegankelijk. Samen met u wordt er aan een gezonde mond gewerkt.

Vakkundig uw kunstgebit gerepareerd? En 90% vergoeding vanuit uw basisverzekering? DentaXL Tubbergen
Bel voor snelle vakkundige reparatie van uw kunstgebit of plaatje 06 2121 0320 DentaXL Kunstgebit Tubbergen is werkzaam in de volgende plaatsen. Tubbergen,Geesteren,Albergen,Almelo,Weerselo,Vasse,Fleringen,Reutum,Ootmarsum,Twente,Vriezenveen.

Vergelijk uw Zorg premie

Overstappen.nl
Alle premies en dekkingen in één overzicht. Profiteer van exclusieve kortingen tot 10% via Overstappen.nl. Kies de zorgverzekering die het beste past bij uw wensen.

Zorgverzekeraars

Bewuzt
Bewuzt is sinds 2013 zijn actief als zorgverzekeraar (als onderdeel van VGZ). Naast een basisverzekering bied Bewuzt tevens aanvullende pakketten voor tandheelkundige zorg. Handig voor Bewuzt klanten die op deze manier meteen hun vergoedingsoverzicht kunnen inzien.
FBTO
Bij FBTO stel je de zorgverzekering samen zoals jij wilt. Kies voor gáán met een FBTO Zorgverzekering.
CZ
Menzis
Univé
IZA
Zilveren Kruis Achmea

Informatief

Ivoren Kruis
Informatieve site voor preventieve tandheelkunde. Maar ook informatie over kronen en bruggen en andere tandheelkundige hulpmiddelen.

StaatvandeMondZorg
Deze website is een initiatief van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT). Op deze website wordt op basis van registratie- en onderzoeksgegevens in vogelvlucht een zo actueel mogelijk beeld gegeven van de mondzorg in Nederland.

Vergelijkmondzorg.nl
U kunt VergelijkMondzorg gebruiken voor het zoeken naar een tandarts bij u in de buurt of een specifieke tandarts/tandartspraktijk. Het is voor u ook mogelijk om inzicht te krijgen in de tariefstelling van een tandartspraktijk.

Zorgkiezer.nl
Hier kun je tandartsen vergelijken op plaats, behandeling en prijs. Zo vind je simpel en snel de goedkoopste tandarts bij jou in de buurt. En als je, je kroon brug of frame bij DentaXL bestelt kan je tot wel honderden euro’s besparen.

Zorgverzekering Informatie Centrum
Welke verzekering u ook afsluit, één vraag staat altijd centraal: Kunt u rekenen op uw verzekering wanneer u deze werkelijk nodig heeft?

tandarts.nl
Informatieve site over tandheelkundige tarieven en tandtechnische kosten.

Voor patiënten van tandartsen
Allesoverhetgebit.nl is een initiatief van: NMT

Nederlandse Zorgautoriteit
De NZa: onafhankelijk toezichthouder op de zorg De NZa houdt toezicht op het gedrag van alle zorgaanbieders en zorgverzekeraars op de curatieve en langdurige zorgmarkt en kijkt of zij de wet naleven. De NZa stelt regels, budgetten en tarieven vast voor da

Kwaliteitsregister Tandartsen

Het KRT is het onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland. Het KRT is een keurmerk. Dus bent u op zoek naar een tandarts die aan kwaliteitsbevordering doet? Kies dan voor een tandarts die staat ingeschreven in he

Kwaltiteits Register Tandtechniek
Het Kwaliteitsregister Tandtechniek is een online registratiesysteem dat tot doel heeft de kennis en kunde van geregistreerde Nederlandse tandtechnici inzichtelijk te maken voor zowel de tandarts als de patiënt.

Informatie voor professionals

NMT
Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde

Skipr
Skipr biedt u een magazine, internet met unieke functionaliteiten, e-mailnieuwsbrieven, (web)televisie, een virtueel en een persoonlijk business netwerk en persoonlijke ontmoetingen.

Dental Tribune International
The World’s Dental Newspaper

MEDNET
Informatieve site voor alle zorg gerelateerde doelgroepen.

Goede doelen

Dental Health International Nederland (DHIN)
DHIN stelt zich ten doel de mondgezondheid te bevorderen van achtergestelde groepen in binnen-en buitenland.

Stichting Help International Dental Technicians
De stichting HIDT heeft als doelstelling het organiseren, stimuleren en daadwerkelijk hulpverlenen bij tandtechnische scholingsprojecten in ontwikkelingslanden.