Klikgebit

Een klikgebit, ook wel bekend als een gebit op implantaten, biedt vele voordelen ten opzichte van een traditioneel kunstgebit. Dit type gebit wordt vastgezet op implantaten die in het kaakbot worden geplaatst, waardoor het gebit stevig en stabiel blijft zitten en de druk gelijkmatig verdeeld wordt over de kaken. Hierdoor wordt het comfort aanzienlijk verhoogd, en kunt u weer vol vertrouwen eten, praten en lachen

Een klikgebit is met name geschikt voor mensen die al geruime tijd een traditioneel kunstgebit dragen en daarbij problemen ervaren, zoals pijnlijke drukplekken, een slechte pasvorm of een verminderd kauwvermogen. Ook mensen die door het ontbreken van tanden en kiezen moeite hebben met het eten van bepaalde voedingsmiddelen of die zich schamen voor hun gebit, kunnen baat hebben bij een klikgebit.

Bij DentaXL kunnen wij het plaatsen van implantaten en het vervaardigen van een klikgebit in de meeste gevallen volledig in eigen beheer uitvoeren. Dit heeft als voordeel dat u voor de gehele behandeling bij ons terecht kunt, en dat wij u gedurende het gehele traject kunnen begeleiden en adviseren. Bovendien beschikken wij over de nieuwste technieken en materialen, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Untitled(Vereist)

Je kunt bij Slimlach terecht voor een deskundig, snel en betaalbare oplossing wanneer je een tand mist. We helpen je graag om weer vol zelfvertrouwen de wereld in te gaan.